Trainee
A wiec chcialbym zalozyc klan i nie wiem co mam zrobic zeby moj klan mial jakies logo... Byl bym bardzo wdzieczny gdyby ktos mi powiedzial jak sie to robi xD
Klikasz COMMUNITY potem zakładkę Brigade i na dole masz Create wpisujesz nazwę Brygady i tyle potem masz tam do wyboru jakie logo rangi itp
btw w AirRivals Brygada to odpowiednik z MMO Clan Gildia itp a Formation to Party
have fan
Trainee
No ok... wiem jak sie zaklada klan.... tylko problem w tym ze nie wiem jak mam zrobic logo klanu... co musze zrobic zeby miec jakies logo?? gdybys mogl to wytlumacz mi co mam pokolei zrobic zeby wrzucic jakies logo... i powiedz czy musze je zrobic sam czy tez mam jakies loga do wyboru... z gory dzieki
możesz sobie narysować w paint rozdzielczość to 24x12 tam w opcjach masz gdzieś (nie pamiętam gdzie) taki przycisk do załadowania logo podjesz Ścieszkę do loga np c:/logo.bmp chyba ;p
aha logo musi być 24x12 i plik musi być BMP inaczej ci się nie załaduje
nigdy nie zakładałem brygady wiec nie jestem pewny w 100%
Cinek napisał:
Logo musi być w formacie 12x24 Pix w formacie BMP
Następnie klikasz Make.
naj lepiej wrzuć całe te logo na dysk C
i piszesz C:\Logo.bmp i acept
agrr Cinek był pierwszy
Ostatnio edytowany przez trigen (2009-04-06 18:38:06)
Trainee
Bardzo wam dziekuje:) jestescie spoko... mam jeszcze male pytanko czy idzie zmienic nazwe klanu?? jezeli tak to byl bym rowniez bardzo wdzieczny jezeli byscie mi powiedzieli jak xD
Trainee
no własnie chyba nie robie wcale... dostalem oferte do fajnego klanu... teraz tylko musze chyba dwa tygodnie czekac zebym mogl usunac czy jakos tak...